Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A ajuns după gratii, pentru furt și distrugerea unor bunuri în orașul Pecica

Un bărbat din Caraș-Severin a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru furt de motorină și distrugere. Așadar, polițiștii orașului Pecica cercetează trei persoane, bănuite de furt calificat.

În  urma investigațiilor efectate s-a stabilit că, în noaptea de 19/20 ianuarie a.c., un bărbat de 38 de ani, din județul Caraș-Severin, împreună cu o femeie și un bărbat, ar fi sustras 400 de litri de motorină din trei autocamioane de pe raza localității Pecica.

A ajuns după gratii, pentru furt și distrugerea unor bunuri în orașul Pecica
Comentează 0

Totodată, ar fi distrus rezervoarele autocamioanelor și mai multe seturi de jante cu anvelope, cauzând prin fapta lor un prejudiciu total de aproximativ 15.000 de lei.

Bărbatul de 38 de ani a fost depistat pe raza localității Reșița, fiind condus la audieri în baza unui mandat de aducere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Celelalte două persoane bănuite au fost identificate, cercetările fiind continuate pentru depistarea acestora și luarea măsurilor legale care se impun.


Scrie un comentariu

trimite