Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Duel tare la Sebiş, meci pentru palmares la Ineu

După intermediara nereuşită, Naţional Sebiş şi CS Ineu încearcă să-şi „lingă rănile” în acest week-end. Nu le va fi uşor însă...

Duel tare la Sebiş, meci pentru palmares la Ineu
Comentează 0

Naţional Sebiş - ASU Poli Timişoara

Multă supărare în tabăra bancară după eşecul de la Cisnădie. „Am avut încredere în cei pe care i-am trimis pe teren și ei m-au dezamăgit. Au dovedit că nu-și doresc mai nimic de la fotbal, nu se respectă. Ca jucător al Sebișului, un club ce se respectă și oferă condiții bune de performanță, nu re poți prezenta așa, vor urma și amenzi”, a spus după meci managerul-antrenor al Naționalului, Călin Cojocaru.

Înfrângerea a picat rău chiar înaintea unui duel de orgolii. Mâine, la Sebiş vine liderul din C4. La un moment dat timişorenii păreau scăpaţi spre promovare, dar în acest moment mai au doar 2 respectiv 4 puncte peste urmăritoare, Ighiu şi Cugir, astfel că punctele de mâine le sunt necesare.Pe de altă parte Sebişul, fără presiune, încearcă să schimbe liderul. Disputa începe la ora 17.

.........................................................

CS Ineu - Becicherecu Mic

CS Ineu a pierdut marţi un duel al tinereţii, cu CSU II Craiova. Oarecum neaşteptat, dar teoria nu ţine loc de foame. „Ca de obicei, am fost o altă echipă în deplasare. Acasă jucăm altceva, avem atitudine, suntem mai concentrați și pragmatici, afară gafăm mult atât în apărare, cât și în atac”, a spus secundul zărăndanilor Costel Filipaş.. Trupa lui Cristian Sculici va încerca să repare ceva sâmbătă, când primeşte vizzita celor din Becicherecu Mic. O echipă pe care în tur a ănvins-o cu 1-0. Un duel liniştit, şi aici fără rpesiune, ci doar pentru puncte, înrte gazde, ocupante ale locului 11 şi oaspeţi, care se situează pe locul 7.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite