Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Drumul Sântana-Sintea Mică întregește patrimoniul Consiliului Județean 

Drumul Sântana-Sintea Mică întregește patrimoniul Consiliului Județean 
Comentează 0

În 2020, Consiliul Județean Arad a reabilitat tronsonul de drum Sântana – Sintea Mică, în lungime de aproximativ 10 kilometri. Acest drum a fost recepționat și a intrat în patrimoniul Județului Arad. Valoarea investiției este de 12,3 milioane lei. 

„Drumurile finalizate în anul 2020 au fost recepționate și reintroduse în patrimoniul Județului. Realizările Consiliului Județean din ultimii ani pot fi cuantificate inclusiv prin majorarea continuă a patrimoniului public al Județului Arad, investiții care se regăsesc în majoritatea domeniilor, în special în drumurile județene. Și acest drum, Sântana-Sintea Mică, se încadrează în strategia de modernizare a drumurilor județene, lansată la începutul mandatului, în 2016”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. 

Prin această investiție, Consiliul Județean a creat o legătură modernă, de bună calitate între Sântana și comuna Olari, inclusiv satul aparținător Sintea Mică, cât și o mobilitate de deplasare între trei orașe importante din județ: Sântana, Ineu, Chișineu Criș. Aceste tronsoane de drum fac parte din strategia de modernizare a drumurilor județene, până în prezent fiind finalizați sau în lucru circa 450 de kilometri de drum județean. 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite