Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Drama unei studente de 21 de ani: Am trăit cu doar şase cafele pe zi ca să arăt ca fetele de pe Instagram

Pentru ca visa sa aibă un abdomenul plat și corp zvlet asemenea celebrităților pe care le admira enorm, o studentă a recurs la măsuri drastice.

Drama unei studente de 21 de ani: Am trăit cu doar şase cafele pe zi ca să arăt ca fetele de pe Instagram
Comentează 0

Kirsty Bonnick, de 21 de ani, din Marea Britanie, a început să se infometeze, consumând 500 de calorii pe zi. Mai mult, ea făcea câte două ore și jumătate de sport în fiecare zi, potrivit The Sun.

Astfel, într-un an de zile, studenta a ajuns să cântărească 38 de kilograme, fiind diagnosticată cu anorexie atletică, o afecțiune caracterizată prin infometare și exces de exerciții fizice. Ea a avut nevoie de șapte luni de luptă cu boala, devenind într-un final o persoană normală.

"Eram obsedată. Îmi petreceam zilnic ore în șir uitându-mă pe Instagram la poze cu tinere cu stomacul plat și spațiu mare între coapse. Dorința de a arată ca ele m-a copleșit. Am început să mă infometez și alungăm senzația de foame cu cofeină, care îmi dădea energie. O lungă perioadă de timp am trăit doar cu șase cafele pe zi, adică doi litri. Foarte rar mai mâncam un măr și un iaurt degresat și o dată la câteva zile mâncam o salată", a recunoscut tânăra.

După o vacanță petrecută la mare, Kirsty a început să se simtă foarte rau și a ajuns la spital. Tânăra și-a revenit la greutatea normală după șapte luni, iar acum consumă câte 2.500 de calorii pe zi.

sursa: romaniatv.net

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite