Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Două femei au fost rănite în urma unui accident produs în Centru

O șoferiță a forțat intrarea pe bulevardul Revoluției de pe strada Aristide Dragomir și a lovit un autoturism care circula regulamentar, pe care l-a proiectat într-un stâlp.

FOTO | Două femei au fost rănite în urma unui accident produs în Centru
Comentează 0

Potrivit polițișilor locali, care au ajuns primii la locul accidentului, o șoferiță a trecut pe culoarea roșie a semaforului când a ieșit de pe strada Aristide Dragomir, ”reușind să proiecteze într-un stâlp un Volkswagen Passat argintiu care circula regulamentar” pe bulevardul Revoluției.

Cea care a provocat accidentul conducea tot un Volkswagen Passat, dar de culoare neagră.

”Ar fi putut să provoace o tragedie dacă pe trotuarul pe care se află stâlpul în care și-a proiectat partenera de trafic s-ar fi aflat pietoni. Chiar și așa, deși purtau centurile de siguranță, cele două pasagere ale automobilului care circula regulamentar atunci când a fost proiectat, violent, în stâlp, au avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanța sosită de îndată la locul accidentului”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Locală.

Cercetările au fost preluate de Poliția Rutieră Arad, care va stabili cu exactitate vinovățiile și vor aplica sancțiunile în acest caz.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite