Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Donald Trump, răspuns pentru Kim-Jong un: „Butonul meu nuclear este mai mare şi mai puternic”

Preşedintele Statelor Unite Donald Trump a declarat că butonul său nuclear „este mai mare şi mai puternic” decât cel al liderului nord-coreean Kim Jong un, în replică la afirmaţia acestuia conform căreia are tot timpul pe birou butonul nuclear.

Donald Trump, răspuns pentru Kim-Jong un: „Butonul meu nuclear este mai mare şi mai puternic”
Comentează 0

Donald J. Trump@realDonaldTrump

North Korean Leader Kim Jong Un just stated that the “Nuclear Button is on his desk at all times.” Will someone from his depleted and food starved regime please inform him that I too have a Nuclear Button, but it is a much bigger & more powerful one than his, and my Button works!

02:49 - 3 ian. 2018

Liderul nord-coreean Kim Jong un tocmai a declarat că butonul nuclear este tot timpul pe biroul său. Să-i transmită vă rog cineva din regimul său vlăguit şi înfometat că şi eu am un buton nuclear, dar este unul mai mare şi mai puternic decât al său, iar butonul meu funcţionează”, a scris Trump pe Twitter.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat că butonul nuclear se află pe biroul său în permanenţă, astfel că SUA nu vor „putea să înceapă un război”, informează BBC.

Într-un discurs televizat, el a spus că întreg teritoriul american se află în raza de acţiune a armelor nucleare nord-coreene: „Este o realitate, nu o ameninţare”.

Sursa digi24.ro


Scrie un comentariu

trimite