Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi turci, prinși în Vama Nădlac ascunşi sub un camion încărcat cu aluminiu

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat, ascunși pe osia unui camion, doi turci care au încercat astfel să iasă ilegal din ţară.

Doi turci, prinși în Vama Nădlac ascunşi sub un camion încărcat cu aluminiu
Comentează 0

În Vama Nădlac II s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul turc Taner A., în vârstă de 41 de ani, conducând un TIR care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, plăci de aluminiu în Polonia.

În urma controlului efectuat asupra automarfarului, polițiştii de frontieră au descoperit, ascunși pe osia remorcii, doi bărbați. În urma verificărilor, s-a stabilit că sunt turci, de 18 și 20 de ani, solicitanți de azil în România.

”S-a constatat că aceștia au mai încercat să iasă ilegal din ţară, în data de 14.02.2017, ascunși în interiorul unui automarfar care transporta role de poliester”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Tinerii au declarat că au recurs la această metodă deoarece doreau să ajungă în Spaţiul Schengen și nu îndeplineau condițiile legale pentru a călători.

Șoferul susține că nu știa despre faptul că cei doi erau ascunşi sub camion.

Migranții sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului turc pentru complicitate.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite