Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DNA are dosarele lui Mihai Viorel Fifor în sertar!

Despre situaţia grea de la Craiova s-au scris foarte multe, mă refer la cele despre Mihai Viorel Fifor, Olguţa Vasilescu sau Ion Prioteasa.

 

DNA are dosarele lui Mihai Viorel Fifor în sertar!
Comentează 1

La Craiova s-a dus un război pe viaţă şi pe moarte, pentru postul de parlamentar, luptă dusă între Olguţa Vasilescu şi pupilul lui Prioteasa Mihai Viorel Fifor. Poate vă întrebaţi de ce această luptă? Pentru simplu motiv că ambii vroiau cu tot dinadinsul imunitate parlamentară, dosarele fiind pe masa celor de la DNA. Olguța a ieșit învingătoare dar nici Fifor nu a pierdut, a reușit să-l păcălească pe Dorel Căprar și să se instaleze in postura de senator de Arad.

 

În cazul Olguţei Vasilescu, ajunsă în Parlamentul României procurorii DNA au suferit o înfrâgere grea în dosarul de corupție , după ce Tribunalul București a desființat mai multe probe culese de procurori, printre care și mai multe înregistrări. Şi uite aşa Olguţa s-a trezit în fotoliu de parlamentar și prin grija lui Dragnea chiar ministru. Nu e de râs, e de plans!

 

Despre Fifor însă nu putem spune că apele sunt limpezi, unele dosare despre afacerile derulate cu Prioteasa se află în sertarele DNA-ului, vrem să vedem când vor fi scoase la iveală. Să nu uităm că Fifor este omul luat de Dragnea de pe stradă și urcat până în funcția de ministru, cel al economiei. Un post în care având în vedere stadiul în care se află economia României, Fifor chiar nu are nimic de făcut.

 

Așteptăm ziua în care DNA-ul va da drumul dosarelor în cazul Prioteasa-Fifor, vă spun eu că nu e numai un dosar. Procurorii DNA fac investigații în acest caz încă din 2013, au strâns zeci de volume și documente referitoare la achizițiile publice făcute de Ion Prioteasa, președinte al CJ Dolj, unde complice ar fi și mâna dreaptă a baronului Dragnea, Mihai Viorel Fifor.

 

Despre aceste dosare vom reveni într-un material următor!

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite