Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Diferenţă de eşalon: FC Voluntari - UTA 3-0

Azi s-a simţit bine de tot diferenţa dintre o echipă de pe marginea prăpastiei în prima ligă, şi una care visează la elită de pe locul secund al ligii a II-a. Voluntariul a demonstrat mai multă calitate şi, cel mai important, experienţă, în faţa junilor UTA-ei, într-un baraj total dezechilibrat.

Diferenţă de eşalon: FC Voluntari - UTA 3-0
Comentează 0

Chiar şi cu o oboseală cruntă în oase, după dubla cu Călăraşiul, arădenii au avut şansele lor, până la urmă însă situaţia nu s-a complcat pentru gazde. O primă jumătate de oră în care defensiva arădeană a avut de lucru serios, după care centrarea lui Filipov a fost transformată în gol de Voduţ. Final de primă repriză cu Tudorie care afla la limta offisde-ului face 2-0.

Partea a doua a fost un pic mai consistentă din partea arădenilor pe plan ofensiv. Man şi mai ales Copil îl pun la încercare pe Bornescu, experimentatul portar al Voluntariului refuzând golul alb-roşilor. De partea cealaltă Miron este la post în câteva rânduri. Voluntariul schimbă cu 3 oameni ce au dus greul în liga I, în timp ce Nagy aruncă în luptă tineri care abia acum învaţă ce înseamnă fotbalul de performanţă. Iată o altă diferenţă. Dar măcar Aradul arată că lucrează pentru viitor. Revenind la joc, totul se năruie cu 10 minute înainte de final, când Bălan face 3-0 din lovitură liberă. Finalul arată arădenii tot mai greu la construcţie, însă cu toate acestea Petre ratează incredibil din 10 metri, lovitura sa de cap fiind scoasă de Bornescu.

Final trist, însă arădenii promit să se agaţe de orice în returul de duminică de la Arad. Chiar dacă Voluntariul nu e Călăraşi. 

UTA: Miron – Covaci, Botiş, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş (Petre), Tănase, Copil – Man (Costin), Curtuiuş (Rus). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite