Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA mai vrea o minune. "Ne agățăm de orice șansă pe care o avem"

Mâine, de la ora 13, pe un stadion Motorul arhiplin, UTA va încerca să întoarcă rezultatul din manşa tur a barajului, cu FC Voluntari. A fost atunci 3-0 pentru formaţia de primă ligă, într-o dispută în care arădenii au făcut cât au putu de mult pentru a demonstra că îşi merită locul în acest baraj. Prea mulţi factori însă au contribuit la o victorie clară a gazdelor. Asta nu înseamnă că cei de la UTA vor dezarma. Indiferent de deznodământul final, alb-roşii vor să mulţumească fanilor printr-o evoluţie pozitivă. 

UTA mai vrea o minune.
Comentează 0

„Bineînțeles că suntem dezamăgiți, ne-am pus mari speranțe în acest meci. Rezultatul îi dă șanse clare Voluntariului, se vedem ce mai putem face la Arad. Meciul cu Călărașiul a fost unul de excepție, am făcut o minune după ce am rămas și în zece oameni am marcat două goluri. Bineînețeles, nu va fi același lucru. Sperăm, totuși, într-o victorie la Arad și, cine știe, poate mai facem un miracol”, a spus cel mai exmperimentatul fundaș Sorin Botiş.

„Ne agățăm de orice șansă pe care o avem, credem până la capăt, pentru că știm ce vacarm e la Arad. Credem în minuni, așa cum am făcut-o mereu pe durata acestui campionat, dar știm că șansele sunt minime. Vom trata acest ultim joc așa cum am făcut-o mereu. Rămânem cu satisfacția acestui an foarte bun, unul în care am muncit enorm și am avut rezultate peste așteptări. Aceste două baraje au fost un bonus, un bonus venit ca urmare a faptului că am crezut în șansa noastră, dar era greu să fim proaspeți din punct de vedere fizic. Nu știu dacă interesează pe cineva, dar noi în patru zile pierdem munca de un an, se duce șansa a acestor jucători, a antrenorilor, a clubului de a ajunse la fotbalul de performanță. Chiar dacă avem un stadion în construcție, chiar dacă suntem șubrezi la infrastructură, am muncit, am făcut sacrificii dar nu putem să încununăm acest sezon așa cum ar trebui. Trebuie să tragem lucrurile pozitive din acest an și să continuăm această muncă pe mai departe.  Nu e întâmplător ce s-a întâmplat în acest sezon, am muncit din greu, le-am dat oportunitatea acestor tineri să joace constant, practic acesta a fost obiectivul nostru”, a spus antrenorul UTA-ei, Roland Nagy.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite