Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă un an în liga secundă dar "Suntem mândri de voi": UTA - FC Voluntari 1-0

Respect total pentru fotbaliştii de la UTA şi Voluntari care au făcut tot ce au ţinut de ei să joace un retur al unui baraj care se putea termina într-o singură manşă. Numai că cei de la FRF sau LPF au ţinut ei neaparat ca acest baraj să fie tur-retur, ignorând orice urmă de omenie, trimiţând câţiva oameni să se întreacă în condiţii inumane, pe când ei se huzuresc la EURO.

Încă un an în liga secundă dar
Comentează 2

Şi atunci, cum ploaia căzută din abundenţă a umplut Moptorul de băltoace (că oricum numai condiţii de Liga I nu are Aradul acum), fotbaliştii arădeni, ajutaţi ulterior şi de cei de la Voluntari, plus brigada de arbitri în frunte cu Cristi Balaj au pus mâna pe găleţi, pe bureţi, pe prosoape şi pe...ceva uşi de la dulapuri şi au făcut un teren cât de cât practicabil. Iar pe el s-au întrecut cât au putut de bine pentru un retur, cum spunem, oarecum inutil. La final s-au bucurat toţi. Pe de o parte Voluntariul, care şi-a păstrat, meritat, locul în prima ligă, iar de cealaltă parte arădenii pentru o victorie de moral şi de palmares, gol Cipri Rus, minutul 88. 

UTA mai rămâne un an în liga secundă, dar are meritul de a fi făcut un sezon foarte bun, la finalul căruia fotbaliştii în alb-roşu şi-au primit adevăratul premiu de la suporteri, care la final au scandat: "Suntem mândri de voi".

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite