Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Diarra a organizat o serie de meciuri în care au evoluat atât copiii cât și părinții lor

Diarra a organizat o serie de meciuri în care au evoluat atât copiii cât și părinții lor
Comentează 0

Antrenorul echipei UTA 2008, Abdoulaye Diarra a încheiat anul sportiv 2018 , astăzi la ora 16 , la Baza Sportivă ” Adrian Mateaș”, împărținduși lotul de tineri fotbaliști în trei echipe  în rândul cărora au fost ” plantați ” și tătici și chiar și  o mămică  ai copiilor.
S-au jucat , timp de o oră și jumătate ,meciuri care se încheiau după 10 minute  sau când o echipă reușea să înscrie 2 goluri. În caz de egalitate s-au excutat lovituri de pedeapsă până când unul dintre jucători rata.
La fiecare echipă , postul de portar a fost ocupat de un tătic. Alții au mai jucat și în câmp , pata de culoare reprezentând-o prezența în teren a  unei mămici foarte implicată.....
Galeria celorlalți părinți aflați pe margine i-au făcut pe copii să nu țină cont de adulții aflați în teren, luptele de unu contra unu neținând cont de diferența de vârstă.
Urându-le  tinerilor jucători ” Sărbători fericite”, antrenorul Diarra i-a sfătuit să- și  compună scrisori cât mai lungi și consistente pentru Moș Crăciun și le-a dat întâlnire pentru începutul noului an competitiv 2019.
 

Galerie foto (31)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite