Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deşeurile electrice din municipiu sunt colectate luna aceasta; ce trebuie să faci să scapi de ele

Primăria Municipiului Arad și Sistem de Colectare –SLC Timiș SRL,  în calitate de operator de colectare autorizat, desemnat de Asociația RoRec, organizează în luna aprilie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice.

Deşeurile electrice din municipiu sunt colectate luna aceasta; ce trebuie să faci să scapi de ele
Comentează 0

În Arad, programul de colectare se desfășoară în perioada 1 - 28 aprilie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții. Operatorul Sistem de Colectare – SLC Timiș SRL preia, zilnic, orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, prin simpla solicitare telefonică sau online 24/7, cu ridicare gratuită, direct de la gospodăriile particulare și sediile firmelor și instituțiilor din municipiul Arad. Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri între orele 9.00-17.00 – la unul dintre numerele 0751.302.123,  0728.222.241,   0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online www.e-deseu.ro, pentru a solicita ridicarea gratuită. De menţionat că toate deșeurile electrice colectate de noi gratuit sunt sortate conform cerințelor/normelor tehnologice și apoi expediate la reciclatori autorizați, răspunzători pentru procesarea și eliminarea lor nepoluantă. Totodată, cantitățile colectate, sortate și trimise la reciclare sunt raportate către autoritățile de mediu, conform cerințelor legale”, susţin organizatorii campaniei.

De menţionat că membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mănuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. De asemenea arădenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul în care vor face acest lucru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite