Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Descoperire macabră în râul Jiu. Ce au găsit pompierii când au ajuns la locul incidentului

Pompierii au făcut o descoperire macabră în râul Jiu.

Descoperire macabră în râul Jiu. Ce au găsit pompierii când au ajuns la locul incidentului
Comentează 0

Pompierii au intervenit, luni dimineaţa, pentru scoaterea trupului neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani din râul Jiu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Florin Chisim.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc în zona Castrului Roman din apropierea oraşului Bumbeşti-Jiu, la faţa locului deplasându-se un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

"În această dimineaţă am fost solicitaţi să intervenim pentru scoaterea unui cadavru din râul Jiu, zona Castrul Roman. S-a intervenit pentru scoaterea cadavrului, constatându-se că este vorba despre o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 50 ani", a spus Florin Chisim.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat că bărbatul era îngrijitor al Mănăstirii Vişina şi avea 61 de ani. Acesta a plecat de la mănăstire în urmă cu aproximativ două luni.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de către IPJ Gorj pentru stabilirea identităţii persoanei şi a împrejurărilor în care aceasta a ajuns în apele râului.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite