Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Descoperă Rowmania - la Arad şi în acest an. Vezi când are loc evenimentul

Descoperă Rowmania - la Arad şi în acest an. Vezi când are loc evenimentul
Comentează 0

Sâmbătă, 22 august, începând cu ora 09:30, pe Faleza Mureșului, la ponotonul CS Voința, marele Ivan Patzaichin caută noi campioni în Arad. Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, se păot alătura campaniei Rowmania. Se pot forma echipaje de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Descoperă Rowmania - competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al doilea an consecutiv la Arad. Câştigătorii de la Arad vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Echipajul poate fi înscris în concurs la office@rowmania.ro, sau direct în ziua concursului, la locul de desfăşurare al evenimentului.

Program:
09:30 - 11:00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit cu Ivan Patzaichin si ACS Vointa 
11:45 - 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj) 
12:00 - 13:45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1 

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Arad este un eveniment organizat în cadrul Zilelor Aradului, de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite