Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Ion Șcheau susţine varianta alegerilor anticipate

Deputatul Ion Șcheau susţine varianta  alegerilor anticipate
Comentează 2

Deputatul PNL, Ioan Șcheau, susţine că partidele politice trebuie să înţeleagă gravitatea momentului şi să dea curs alegerilor anticipate.

“De 26 de ani ne amintim în fiecare lună decembrie de sacrificiile românilor de la Revoluţie care au murit pentru ca ţara aceasta să se desprindă din izolare, să îşi croiască un viitor prosper iar românii să fie trataţi cu demnitate. În schimb, în aceşti 26 de ani corupţia şi nepăsarea au pătruns până în toată societatea noastră. Mesajul zecilor de mii de români care au ieşit în stradă a fost unul clar. Vocea străzii a răsunat: aşa nu se mai poate! Avem nevoie de o resetare totală a clasei politice. Partidele politice trebuie să înţeleagă gravitatea momentului.  PNL propune declanşarea de alegeri anticipate. E nevoie ca partidele politice să renunţe la orgolii sau temeri şi să dea curs cât mai repede acestei proceduri. Politicienii şi partidele trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să vină în faţa românilor. Doar ei sunt cei care au dreptul de a judeca şi a alege cine să îi reprezinte mai departe. O nouă agendă politică se impune, care să vină cu răspunsuri la toate solicitările românilor ”, a declarat deputatul PNL de Arad Ion Șcheau.

“Am îndoieli serioase referitor la faptul că PSD ar fi înţeles mesajul românilor. Numirea lui Mircea Duşă ca premier interimar este o dovadă a acestui lucru. Faptul că Liviu Dragnea respinge ideea anticipatelor arată o lipsă de răspundere a PSD în faţa românilor. Au crezut că odată cu demisia lui Victor Ponta se spală de toate păcatele, îşi curăţă imaginea şi ţin în continuarea România captivă. Domnule Dragnea, o guvernare nu se poate face cu forţa! Demisia Premierului Victor Ponta trebuia să se întâmple demult, era un gest de onoare pe care ar fi trebuit să îl facă imediat după scandalul votului în străinătate când românii din afara ţării nu au putut să îşi exercite dreptul la vot. Este un gest întârziat şi care acum are altă valoare. PSD nu mai putea ţine această ţară captivă!”,  a mai precizat Ion Șcheau.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide