Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Delegație a Casei Româno-Chineze, în vizită la Consiliul Județean

O delegație a Casei Româno-Chineze de la București a fost primită astăzi la Consiliul Județean Arad de președintele Iustin Cionca. Vizita a precedat evenimentul de lansare al unui centru suport pentru tinerii chinezi care vin în comunitatea arădeană, un proiect al Casei Româno-Chineze Arad. Președintele Iustin Cionca a propus Centrului Educațional Româno-Chinez din Arad ca la Consiliul Județean Arad și la instituțiile subordonate să se realizeze o platformă de practică pentru tinerii din Republica Populară Chineză care vor fi angrenați în acest proiect.

Delegație a Casei Româno-Chineze, în vizită la Consiliul Județean
Comentează 0

„Reconfirm parteneriatul dintre Consiliul Județean Arad, Casa Româno-Chineză și Universitatea «Aurel Vlaicu» și îi felicit pentru generarea acestui proiect. Consiliul Județean are o relație de prietenie cu China, fiind înfrățit cu Provinciile Fujian și Hainan. Prin aceste parteneriate dezvoltăm cooperarea între instituţiile de cultură, sănătate, învăţământ, turism și mediu din unităţile administrativ-teritoriale”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Județul Arad s-a înfrățit cu Provincia Fujian în anul 2020, iar înfrățirea dintre Județul Arad și Provincia Hainan a fost semnată în 2000, fiind în prezent una dintre cele mai longevive colaborări cu parteneri din afara României.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide