Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Declarații în premieră ale jurnalistei din Ungaria care a lovit imigranți

Declarații în premieră ale jurnalistei din Ungaria care a lovit imigranți
Comentează 0

Operatoarea de televiziune din Ungaria care a lovit imigranţi la Roszke a spus că regretă gestul său, că îşi asumă responsabilitatea şi că a acţionat aşa pentru că a intrat în panică, relatează France Presse, care citează dintr-o scrisoare deschisă publicată pe site-ul cotidianului ungar Magyar Nemzet.

"Când mă uit astăzi la înregistrare, nu mă recunosc. Regret sincer ce am făcut. Îmi asum responsabilitatea (...). M-am panicat. Nu sunt o operatoare de televiziune rasistă și fără inimă", a spus Petra Laszlo.

Jurnalista în vârstă de 40 de ani este anchetată penal, au anunţat, joi, autorităţile ungare.

Petra Laszlo, care lucra la postul ungar N1TV, apropiat de extrema dreaptă, a fost filmată lovind imigranţi, inclusiv copii, în timp ce fugeau de poliţie, în cursul tulburărilor care au avut loc la Roszke, în sudul Ungariei. Clipul a devenit viral în câteva ore. Operatoarea a fost concediată în aceeaşi zi pentru "comportament inacceptabil", scrie stiri.tvr.ro.

"Ca mamă, îmi pare extrem de rău că soarta a vrut să-mi iasă în cale un copil, iar eu să nu-mi dau seama (...) nu este ușor să iei decizii bune când ești în stare de panică", a mai scris operatoarea.

Sursa: www.realitatea.et
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite