Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De Florii, Consiliul Judeţean organizează Târgul Florilor

Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a anunțat desfășurarea Târgul Florilor, eveniment ce va avea loc în perioada 8-9 aprilie, între orele 10.00-21.00, pe platoul din fața Consiliului Județean Arad, str. Corneliu Coposu, nr. 22. Vor fi prezenți 38 de comercianți, care vor expune produse dintre cele mai diverse, având ca temă, în principal, celebrarea primăverii.

De Florii, Consiliul Judeţean organizează Târgul Florilor
Comentează 0

„Invităm arădenii, într-un număr cât mai mare, să vină la târg, să fie alături de producătorii locali și să încurajeze tot ce înseamnă promovarea bunătăților arădene. Târgul Florilor este un târg tematic, dedicat nu doar primăverii, ci și sărbătorilor pascale. Vizitatorii vor putea cumpăra flori, plante ornamentale, lavandă și produse din lavandă, decorațiuni de curte și miere. În zona de alimentație publică vor fi comercianți de mezeluri, brânzeturi, burgeri, răcoritoare și înghețată, clătite, cozonaci secuiești, bere, mâncare gătită. Pe scurt, produse care așteaptă să fie descoperite, să fie degustate, să fie admirate!”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad. 

„Organizarea de târguri a devenit deja tradiție la nivelul Consiliului Județean. În anul 2022, instituția a organizat zece astfel de evenimente, unele dintre ele în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Arad. Pe lângă acesta, în fiecare zi de joi oferim spațiu pentru un târg de produse locale, în căsuțele de pe platoul Consiliului Județean și, prin astfel de activități, suntem singurul Consiliu Județean din România care își oferă spațiul producătorilor locali pentru promovarea și vânzarea produselor”, a mai completat vicepreședintele CJA.

Târgul Florilor este organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Turism Arad și Centrul Cultural Judeţean Arad.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite