Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce a fost omorât în bătaie un bărbat care s-a întors din Italia să petreacă Sărbătorile în țară

Un bărbat de 41 de ani care locuia în Italia, a murit după ce a fost snopit în bătaie pe o stradă din Craiova. Bărbatul a fost bătut de un șofer deranjat că mergea beat pe mijlocul drumului, scrie Digi24.ro.

De ce a fost omorât în bătaie un bărbat care s-a întors din Italia să petreacă Sărbătorile în țară
Comentează 0

Pe 20 decembrie bărbatul a ajuns, împreună cu soția și copilul, la Craiova, la rude, pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Avea să mai trăiască doar câteva zile.

Potrivit Poliției Dolj, citată de Mediafax, în noaptea de 21/22 decembrie, bărbatul a băut și a mers pe mijlocul drumului, pe o stradă din Craiova. Gestul său l-a deranjat pe unul dintre șoferi, care s-a dat jos din mașină și l-a luat la bătaie, mai susțin jurnaliștii de la Digi24.ro.

Potrivit medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, bărbatul a primit mai multe lovituri în zona capului și a ajuns în stare gravă la spital.

A doua zi, în Ajunul Crăciunului, acesta a fost dus, cu elicopterul SMURD, la un spital din București. Potrivit unor surse din familie, bărbatul a murit sâmbătă, la spital.

Pentru mai multe detalii și pentru a afla ce s-a întâmplat cu șoferul bătăuș intrați aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/un-barbat-venit-acasa-de-sarbatori-din-italia-a-fost-omorat-in-bataie-pentru-ca-mergea-beat-pe-drum-1238374

Fotografiile au rol ilustrativ

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite