Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-au cinstit de Sfântul Gheorghe şi s-au urcat băuţi la volan

S-au cinstit de Sfântul Gheorghe şi s-au urcat băuţi la volan
Comentează 0

Polițiștii Secției 5 Rurală au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un moped pe raza localității Chier, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că mopedul este neînmatriculat, iar bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolmie de 1,06 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul nu a avut asupra sa declarația pe proprie răspundere, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Ordonanței Militare 3 din 2020.

Pe raza localității Buhani, Polițiștii Secției Rurală 9 Sebiș au depistat un bărbat de 49 de ani, din Moneasa, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

Un tânăr de 27 de ani, din Șagu, a fost depistat de polițiștii din aceeași lcoalitate în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Vinga, fără a deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele tuturor celor în cauză fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite