Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De-a râsu' plânsu': ce au putut să facă doi userişti din Diaspora de au fost daţi afară din partid sub acuzaţia că ar fi homofobi pentru că au arătat-o cu degetul pe „Rebecka de la Iaşi" (VIDEO)

USR, partid care a cerut votul românilor promiţând că va lupta contra corupţiei şi pentru meritocraţie, e marcat de noi scandaluri. Voci din partid acuză că o mână de oameni au fraudat alegerile din filialele Diaspora şi că cei incomozi sunt epuraţi, scrie epochtimes-romania.com.

De-a râsu' plânsu': ce au putut să facă doi userişti din Diaspora de au fost daţi afară din partid sub acuzaţia că ar fi homofobi pentru că au arătat-o cu degetul pe „Rebecka de la Iaşi
Comentează 0

În USR a izbucnit un nou scandal, unul de proporţii, după ce doi membri din filiala din Marea Britanie au fost excluşi din partid. Cei doi au fost acuzaţi de comportament calomniator şi injurios cu caracter indirect homofob la adresa unui alt membru USR. Până aici, nimic nou sub soare, în USR au avut loc o mulţime de excluderi în ultimii ani.

Noul scandal, însă, este mult mai adânc şi e vârful unui adevărat iceberg, susţin voci din USR, care vorbesc de fapte foarte grave, ce ţin chiar de domeniul penalului în filialele din Diaspora ale USR.

Mai exact, oameni din interior acuză, tot mai vocal, faptul că alegerile pentru conducerea filialelor USR din Diaspora au fost fraudate pentru ca echipa centrată în jurul lui Dan Barna să poată păstra controlul acestor filiale şi că oamenii incomozi, care sesizează derapaje, sunt daţi afară. Astfel, din filiala UK a USR au fost excluşi Ciprian Munteanu şi Bianca Albulescu, după ce aceştia au sesizat că în funcţia de vicepreşedinte al filialei din Marea Britanie a ajuns să fie ales Alexandru Meşteru, un om despre al cărui CV nu se ştie nimic şi care, potrivit unora dintre colegii săi, s-a remarcat doar prin nişte videoclipuri postate pe YouTube în urmă cu 11 ani, videoclipuri în care useristul, care îşi spune „Rebecka de la Iaşi", apare în ipostaze lascive, ba mângâindu-se pe melodii ale Laurei Andreşan, ba dând din fund pe manele, învelit în prosop roz pe care şi-l dă jos pentru a rămâne în chiloţi.

Referitor la postări, noului vicepreşedinte al filialei UK Diaspora i s-a reproşat şi o fotografie mai veche pe care acesta a simţit nevoia să o posteze pe Facebook în care apare ţinând în mână un pistol. Meşteru îşi dă like la propria postare şi se autointitulează „Şefa Mafiei."

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO cu „Rebecka de la Iaşi"

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite