Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dăncilă, gata de DEMISIE. MUTARE de ultimă oră, după eșecul la alegeri

Toată lumea îi cere demisia lui Dăncilă, după eșecul de la alegerile prezidențiale, iar acest lucru s-ar putea să se întâmple chiar marți, la CEX PSD. Surse politice susțin că Marcel Ciolacu ar fi convins-o pe Dăncilă să renunțe, dar nu pe degeaba: Dăncilă ar urma să fie pe lista de alegeri la parlamentare și va reveni la șefia organizației de femei a PSD.

Dăncilă, gata de DEMISIE. MUTARE de ultimă oră, după eșecul la alegeri
Comentează 1

Liderului PSD, Viorica Dăncilă, i s-ar fi promis un mandat pe lista partidului la alegerile parlamentare din 2020, la schimb cu retragerea de la șefia partidului, după ce a pierdut alegerile prezidențiale, spun surse din partid, citate de Realitatea PLUS. Ar fi vorba de un mandat de senator de Teleorman.

De asemenea, Dăncilă ar urma să revină la șefia organizației de femei a PSD, mai spun sursele citate, dacă va accepta o tranziție lină pentru o nouă echipă de conducere.

Nu este exclus să se ajungă la o înțelegere chiar în această seară. Viorica Dăncilă are la această oră o discuție cu Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Discuția dintre cei doi ar fi fost intermediată de liderul PSD Neamț Ionel Arsene, potrivit Realitatea PLUS.

Mai mulți lideri PSD așteaptă în București să afle rezultatul negocierilor, după care să aibă o ședință informală de urgență. CEX PSD se reunește marți, de la ora 18.00.

Ciolacu spune că a vorbit cu Dăncilă, dar nu și ce anume

Marcel Ciolacu spune că discuţia cu Dăncilă s-a axat pe rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale, însă nu precizează rezultatul acestei discuţii.

"Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatului obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin.

Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă.

A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mulțumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat și Vioricăi Dăncilă.

A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții.

Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic", scrie Ciolacu pe Facebook.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite