Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cutremur la Steaua! Rădoi, suspendat de UEFA. Vezi decizia forului european

Cutremur la Steaua! Rădoi, suspendat de UEFA. Vezi decizia forului european
Comentează 0

UEFA a anunţat în urmă cu cîteva minute că Mirel Rădoi a fost suspendat pentru că a dat indicaţii în timpul meciurilor din cupele europene, fără a avea licenţă de antrenor!

Astfel, Rădoi nu va putea sta pe bancă la meciul cu Rosenborg şi la niciun meci al Stelei din cupele europene pînă nu îşi ia licenţa de antrenor, iar Steaua a fost amendată cu 50.000 de euro!

Gigi Becali a comentat în legătură cu decizia luată de UEFA. „Da, mă aşteptam la această decitie pentru că noi nu trebuia să spunem adevărul. Trebuia să spunem că antrenor principal e Pedrazzini şi director tehnic Mirel Rădoi.  Nu e nici o problemă, va sta cu mine în lojă şi va antrena de acolo. Pedrazzini va fi antrenor şi Mirel Rădoi antrenor în lojă şi o să antreneze de acolo şi cu asta basta. El nu are nevoie de spaţiul ăla, dar la antrenamente pregăteşte echipa în continuare pentru că nu i-au interzis să antreneze echipa. Nici nu are nevoie de spaţiu, mie îmi convine mai mult aşa că stă cu mine în lojă”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

sursa: fanatik.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite