Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Dennis Man inclus de UEFA în topul celor mai promițători 50 de tineri fotbaliști

Transferul la Steaua (sau FCSB, cum a ajuns să se numească echipa în urma unei aberații juridice) din 2016 a fost de bun augur pentru Dennis Man, talentatul fotbalist arădean de la UTA. Imediat ce a îmbrăcat tricoul roș-albastru, Man a fost chemat la selecționata U19, apoi la naționala U21, participând la campania de calificare pentru Campionatul European U 21, competiție la care s-a calificat și a ajuns cu echipa până în semifinale.

Arădeanul Dennis Man inclus de UEFA în topul celor mai promițători 50 de tineri fotbaliști
Comentează 1

La Naționala mare a debutat pe 27 martie 2018, într-un meci cu Suedia și a ajuns deja să fie o prezență așteptată.

Acum, în urma prestațiilor avute în cursul anului trecut, Man a fost inclus de UEFA în topul celor mai promițători 50 de tineri fotbaliști, scrie gsp.ro.

„După ce a făcut pasul de la România U21 la seniori, abilul atacant este pregătit pentru o mare mutare în străinătate, după ce și-a arătat clasa în fotbalul intern”, este caracterizarea făcută de UEFA lui Dennis Man, potrivit sursei citate.

Foto: frf.ro

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-gigi-becali-isi-freaca-palmele-dennis-man-e-inclus-de-uefa-in-top-50-promisiuni-pus-langa-ansu-fati-si-greenwood-586645.html

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite