Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Cupa Vados" la şah rapid a ajuns la ediţia a 10-a

Sâmbătă, începând cu ora 9,00 la Restaurantul Perla Mureșului va avea loc a ediția jubiliară a openului internațional de șah rapid, Cupa Vados. 

Comentează 0

La această competiție, ajunsă la episodul 10, sunt invitați să participe toți iubitorii șahului indiferent de vârstă, turneul fiind omologat de Federația Internațională de Șah, putându-se obține puncte Elo de șah rapid. Numeroase premii îi așteaptă pe participanți, atât în clasamentul general, cât și pe categorii Elo. 

Vor fi premiați si cei mai buni juniori sub 16, 14, 12 si sub 10 ani, dar și cei mai buni arădeni. Toți jucătorii vor trebui să fie legitimați cu vizlele anuale plătite la zi. Jucătorii nelegitimați se pot legitima în ziua concursului dacă se prezintă cu 2 poze tip buletin si o copie dupa actul de identitate.
Duminică, 8 noiembrie, în aceeași locație, va avea loc și Cupa Vados pentru copiii sub 12 ani nelegitimați sau legitimați dar cu CIV maxim 1120. Vor fi acordate premii pe categorii de vârstă la sub 8, sub 10 si sub 12 ani, băieți și fete separat.

Competiția este organizată cu sprijinul Centrului Municipal de Cultura Arad. Informații suplimentare pe www.vados.ro . Înscrieri la sahclubvados@yahoo.com sau tel. 0722613128

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite