Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cupa Presei la șah, ediția a X-a

Cupa Presei la șah, ediția a X-a
Comentează 0

 

Situație inedită la finalul ediției cu numărul X a Cupei Presei la șah, trei participanți fiind la egalitate perfectă, pe primul loc!
Acest lucru a fost posibil pentru că cei 8 participanți au jucat un turneu „închis”, de 7 runde, coeficientul „Bucholtz”, cel care le-a dat frisoane jurnaliștilor la alte ediții, nefiind inclus în regulament, iar cei trei „regi” au obținut câte 6 victorii, învingându-se între ei.
Daniel Scridon (Jurnal Arădean), Bogdan Cioara (Libertatea) și Marius Herța (Sportsin) au încheiat astfel pe primul loc, trofeul destinat învingătorului, pregătit de neobositul Alin Câmpeanu (președinte Șah Club Vados Arad), fiind reportat, iar premiile oferite de MagazinulDeȘah.ro au fost stabilite prin tragere la sorți. Nu au reușit să se implice în lupta pentru podium, dar au meritul de a onora invitația ȘC Vados: Nicolae Haas (Jelen), Gabriel Constantinescu (Glasul Aradului), Călin Moga, Cristian Ciulei (ambii LiveArad) și Dan Lazăr (Aradon).
Astfel, s-a încheiat un an competițional în care jurnaliștii arădeni s-au duelat la: tenis de masă, handbal (două confruntări cu fetele din Şiria), badminton (în organizarea prof..Daniel Mărcuş, la Şimand), tenis de câmp (două ediții în cadrul turneelor ITF, Activ Trophy și Trofeul Ilie Năstase), șah (două ediții, prima în vară, în programul conex al puternicului turneu gândit de Alin Câmpeanu, Arad Open), pescuit sportiv și șah (două ediții, prima în vară, în programul conex al puternicului turneu gândit de Alin Câmpeanu, Arad Open).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite