Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum îți dai seama că un bărbat te folosește, în funcție de zodie

Nu orice relație este făcută să dureze, așa cum nu orice persoană care se află într-o relație are sentimente adevărate pentru jumătatea sa. O relație poate să înceapă din iubire sau, de ce nu, din dorința de a obține ceva sau de a folosi o persoană în propriul interes.

Cum îți dai seama că un bărbat te folosește, în funcție de zodie
Comentează 0

Dacă și tu crezi că persoana iubită te folosește, atunci trebuie neapărat să știi care sunt semnele care îi dezvăluie adevăratele intenții. Uneori, trăsăturile zodiei pot fi mult mai evidente și îți pot spune dacă acel bărbat se folosește de tine sau dacă te iubește. 

Berbec

Atunci când un Berbec te folosește, de cele mai multe ori nu o face cu intenție. Acest nativ vrea doar să pară mult mai important în fața celorlalți și de aceea se folosește de femei care să îl ajute să își schimbe statutul. Acest mascul alfa se va înconjura mereu de femei frumoase, care să îl provoace și să îl facă să își dorescă să fie cea mai bună variantă a sa.

Taur

Deși nu va recunoaște niciodată, Taurul te va folosi doar atunci când... va rămâne fără bani. Taurul este foarte zgârcit și de aceea se folosește de femei pentru a obține cât mai multe beneficii în acest sens. Deși acei ochi frumoși te vor vrăji, curând îți vei da seama că ai fost doar o victimă. Citește continuarea

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite