Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum faci un bărbat să te dorească, în funcţie de zodie

Fiecare zodie este condusă de anumite caracteristici în ceea ce priveşte iubirea şi modul de a cuceri sau a se lăsa cucerită de o altă persoană. Succesul pe care îl putem avea în relaţionarea cu o altă persoană este să-i vorbim pe limba ei pentru că aceasta să reacţioneze şi să răspundă pozitiv intenţiei noastre. Așadar, cum îl faci pe cel pe care-l placi să te dorească? 

Cum faci un bărbat să te dorească, în funcţie de zodie
Comentează 0

Noi am descoperit câteva secrete, pe care astrele le-au ascuns bine, despre cum l-ai putea face să te dorească în funcție de zodie.

Berbec

Bărbatul din zodia Berbec este pasional şi plin de energie într-o clipă, pentru ca în momentul următor să aibă o privire rece dacă este ceva în neregulă. Pentru a-l face să te dorească și mai tare, trebuie să reiei procesul creativ, și, cu tolba de idei plină, să-i încălzeşti din nou inima. O atitudine îndrăzneaţă şi plină de viaţă îi va atrage pe loc atenţia şi îşi va dori să te cunoască. 

Încrederea în sine este o trăsătură care îl face pe Berbec să tresară. Atunci când îţi arăţi sensibilitatea, spiritul romantic şi feminitatea, cucereşti pe loc un Berbec care îşi doreşte alături de el o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Citește continuarea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite