Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Cuib de șerpi la Moara cu Noroc / UPDATE: Cum răspunde conducerea localului

VIDEO | Cuib de șerpi la Moara cu Noroc / UPDATE: Cum răspunde conducerea localului
Comentează 22

Update 1 Cum răspunde conducerea localului

Reprezentanții Hanului Moara cu Noroc ne-au contactat la redacție, după apariția articolului, pentru a încerca să-și liniștească clientela.
Astfel, conducerea localului susține că ”este vorba doar de niște șerpi de apă, care nu sunt veninoși” și ”se încearcă periodic îndepărtarea acestora, dar fiind vorba de un canal, șerpii reapar”.
 


Una dintre cele mai căutate locații pentru petreceri din județ, Hanul Moara cu Noroc, se confruntă cu o problemă neobișnuită. Șerpii și-au făcut cuiburi printre bolovanii care formează zidul ce înconjoară terasa de lângă canal.

Cititorii ne-au trimis un clip filmat zilele trecute și câteva explicații: ”Stăteam la masă pe terasă și am văzut șerpii cum se mișcă lângă mine, la nici jumătate de metru, printre bolovanii zidului. Alți șerpi se puteau observa în apă”.

Un client al localului a reușit să surprindă imagini cu telefonul și, chiar dacă nu sunt foarte clare, se poate observa un șarpe în apă și altul printre bolovani.

Singura problemă pe care o au clienții este că nu știu dacă șerpii sunt periculoși, pentru că de la angajații nedumeriți nu au reușit să primescă un răspuns.
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite