Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu toate tunurile pe UTA

Cu toate tunurile pe UTA
Comentează 1


Este vorba despre tunurile pline cu confeti pregătite să le descărcăm la finalul acestui campionat 

Scriam nu de mult că previziunile mele pentru  performanțele fotbalistice ale acestui an cuprind trei echipe: Real Madrid, Liverpool și UTA.

De la început precizez faptul că această înșiruire nu reprezintă un clasament . Nici nu am cum . Real Madrid și UTA sunt echipele mele de suflet pe care nu le voi scoate de acolo indiferent de performanțele viitoare. Pe Liverpool am catalogat-o  obiectiv . Nu ai cum să negi valoarea clubului englez.
Dintre toate trei, parcă UTA și-a pus amprenta  în mod evident, de la începutul acestui an, o amprentă serioasă , lăsând speranțe doar echipelor care se vor bate pentru locul secund al clasamentului.
Și , mă opresc deocamdată la acest aspect. 

Am citit recent că Alexandru Meszar candidează din partea UDMR-ului la funcția de primar al Aradului, dar cu propria-i precizare că acest post nu prea îl atrage , ci mai degrabă ar putea ajuta Aradul de la biroul de viceprimar.  Pe Sany îl cunosc de mult, am participat , ca redactor, cameraman și microbist alături de el încă de la debutul noii echipe în liga a IV-a . 
Doresc să scriu cu litere mari:  ALEXANDRU MESZAR ESTE OMUL CARE NU A LĂSAT UTA SĂ MOARĂ, punct. 
Are un simț al administrației, al organizării, extraordinar. Nu-i place publicitatea, dar a reușit să-l convingă pe Ghiță Falcă să de-a drumul la niște bani din bugetul Primăriei spre echipa fanion a Aradului. Nu contest faptul că legăturile lui cu Primăria l-au ajutat și în afacerile sale , dar cine n-ar face la fel? 

Nu sunt om plitic , am mai scris deseori, am prieteni la toate partidele politice ale Aradului, am încurajat ( în scris sau direct) acțiunile USR-ului în cartierul meu, sunt pro Sergiu Bîlcea pentru funcția de primar pentru că este om de fotbal ( la asta mă pricep). Normal că simpatizez și cu PSD-ul, fiind cadru didactic ( bugetar, viitor pensionar). Așa că atacați-mă, însă , acum mă adresez iubitorilor de sport din Arad, mai ales microbiștilor: 

ÎNCHIPUIȚI-VĂ SĂ AVEM  un PRIMAR ȘI un  VICEPRIMAR  CARE IUBESC FOTBALUL! Două persoane care au jucat fotbal, care sunt preocupați ca UTA să nu moară, doi oameni pe care rezultatele recente ale  Bătrînei Doamne îi obligă să arate, să demontreze că UTA este solul lor de pace cu majoritatea locuitorilor arădeni, că UTA face ca Aradul să depășească faima sportivă ( măcar asta) a orașelor învecinate , Timișoara și Oradea, orașe lăudate tot mai mult, pentru dezvoltarea lor economico - administrativă .

Știu că votul este secret, dar eu de-acum  risc să anunț că îi voi vota pe cei doi.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite