Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu prilejul ZILEI PROTECŢIEI CIVILE înaintări în grad la ISU Arad

Cu prilejul ZILEI PROTECŢIEI CIVILE înaintări în grad la ISU Arad
Comentează 0

Cu ocazia zilei „Protecţiei Civile” din Romania, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, a organizat vineri, 26 februarie, la sediul unităţii din str. Andrei Şaguna începând cu ora 10,00 o serie de manifestări dedicate acestei arme.

          Evenimentul a debutat cu  ceremonialul militar de avansare înaintea expirării termenului minim în grad de locotent colonel a maiorului Vrabie Paul Cătălin şi în grad de plutonier adjutant a plutonieului major Opritescu Ioan Ştefan, care s-au remarcat prin executarea de misiuni deosebite. După finalizarea ceremoniei militare, prof. univ. dr. Marius Grec a oferit din partea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” mai multe cărţi de şi despre Vasile Goldiş şi, de asemenea, un bust al marelui patriot al unirii, bust realizat de către sculptorul Ioan Tolan. Apoi porţile unităţii s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să vadă noua tehnică de intervenţii intrată în dotarea inspectoratului.

 În continuare Asociaţia „Pompierul Arad” a premiat cele mai frumoase desene cu tematică de pompieri – protecţie civilă, desene realizate de către copiii de la „Palatul Copiilor”. De asemenea ofiţerii şi subofiţerii din cadrul Inspecţiei de Prevenire au desfăşurat toată săptămâna activităţi dedicate informării preventive specifice protecţiei civile în şcoli si în centrele comerciale din municipiul Arad.

Comunicat de presă

 

 

         

 

 pompierilor arădeni mai multe cărţi de şi despre Vasile Goldiş şi un bust al marelui patriot al unirii, bust realizat de sculptorul Ioan Tolan.din partea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” porţile unităţii se deschid pentru toţi cei care vor să vadă noua tehnică de intervenţii intrată în dotarea inspectoratului.

          Asociaţia „Pompierul Arad” va premia cele mai frumoase desene cu tematică de pompieri – protecţie civilă realizate de către copii de la „Palatul Copiilor”. De asemenea ofiţerii şi subofiţerii din cadrul Inspecţiei de Prevenire au desfăşurat toată săptămâna activităţi dedicate informării preventive specifice protecţiei civile în şcoli si în centrele comerciale din municipiul Arad.

 

 

         

 

Galerie foto (178)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite