Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean cumpără din fonduri europene ambulanțe SMURD și o autospecială de stins incendii

Consilierii județeni au aprobat folosirea gratuită de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad a unei autospecialei de stingere cu apă și spumă cu capacitate de 5000 l, cumpărată din fonduri europene. Contractul de comodat între județul Arad și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad a fost încheiat pentru o perioadă de 10 ani.

Consiliul Județean cumpără din fonduri europene ambulanțe SMURD și o autospecială de stins incendii
Comentează 0

Autospeciala a fost achiziționată în cadrul proiectului ROHU 72 „Rețea transfrontalieră pentru îmbunătățirea capacității de răspuns și a managementului riscurilor în situații de urgență” și a fost declarat ca fiind de interes public județean și trecut în administrarea ISU în luna iunie.

„Consiliul Județean a accesat fonduri europene pentru prevenirea și combatearea dezastrelor, pentru cumpărarea de echipamente și utilaje pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Miza este salvarea vieților și a proprietăților arădenilor. ISU urmează să mai primească de la Consiliul Județean trei autospeciale SMURD și un autocar de 32 locuri pentru transport, a declarat Iustin Cionca, președintele CJA.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite