Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu baronul în tribune, UTA îi bătu cu 1-0 pe juveţii lui Mititelu şi urcă pe loc de play-off (FOTOREPORTAJ)

La primul meci cu baronul în tribune (vă reamintim că săptămâna trecută statuia din bronz în mărime naturală a baronului Francisc Neuman a fost amplasată la tribuna a II-a) UTA a câştigat cu 1-0 partida cu FC U Craiova 1948, fără să strălucească. Cu toate acestea trebuie spus că arădenii au ştiut să-şi facă meciul uşor, reuşind să-şi ţină adversarii la respect... discret. Cele trei puncte obţinute astăzi au ajutat UTA să ajungă din nou pe un loc de play-off, la finalul partidei urcând pe poziţia a V-a, cu 20 de puncte.

Cu baronul în tribune, UTA îi bătu cu 1-0 pe juveţii lui Mititelu şi urcă pe loc de play-off (FOTOREPORTAJ)
Comentează 0

Deşi oltenii au dat impresia că se mişcă mai bine în primele minute ale meciului, ratând câteva ocazii prin Asamoah (în minutul 1), Ondaan (în minutul 4), UTA avea să deschidă scorul în minutul 13, prin Roger jr. Dangubic îi pasează brazilianului cu călcâiul peste un adversar, acesta intră în careul mic, Negru încearcă să degajeze balonul, dar trage în Roger, şi mingea pleacă din acesta lobată spre poarta lui Mogoşanu. 1-0 pentru UTA, care începe să controleze jocul, jucătorii Bătrânei Doamne dând dovadă de mai multă experienţă. Abia în minutul 43 oaspeţii mai au o ocazie importantă, când  Ondaan îi pasează cu călcâiul lui Baeten, mingea trecând printre picioarele lui Ubbink. Baeten îi pasează apoi lui Bălan, care trimite spre poarta UTA-ei. Shliakov reuşeşte însă să devieze, astfel încât scorul de pe tabelă rămâne neschimbat.

Partidă întreruptă din cauza fumului

Repriza secundă începe din nou cu o ocazie a juveţilor. În minutul 48, balonul ajunge la Baeten, care şutează din întoarcere, dar Iacob reţine. Două minute mai târziu, arbitrul Cătălin Popa decide să întrerupă temporar partida, din cauza fumului gros care acoperă stadionul. Acesta provine, cum altfel, de la fumigenele lansate de galeria UTA-ei. După reluarea partidei, Miculescu are şi el o ocazie bună de a marca, mingea şutată de acesta fiind respinsă de portarul Mogoşanu de pe linia porţii. În minutul 62, Albu cere penalty, după ce cade în careul utist, la o intervenţie a lui Benga, dar centralul este de altă părere şi îi acordă al doilea galben pentru simulare şi este eliminat. Deşi oltenii nu lasă să se vadă că joacă cu un om în minus, ocaziile sunt însă în dreptul UTA-ei, care ar fi putut înscrie prin Ubbink, Dangubic, Antal, care în minutul 90+2 șutează de la 16 metri dar Mogoșanu respinge în corner şi Benga, în minutul 90+3, acesta din urma ratând din şase metri.

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise în teren de cei doi principali, Laszlo Balint, respectiv Flavius Stoican, aflat la primul meci pe banca Craiovei lui Mititelu.

UTA: Iacob – Vukcevic, Medjimorec, Benga, Shlyakov (Baravykas) – Vorobjovas, Ubbink – Miculescu (Mercioiu), Dangubic (Antal), Roger – Hora (Passaglia). Pe bancă: Balauru – Erico, Passaglia, Bustea, Mercioiu, Isac, Antal, Baravykas, Dima.

FC U Craiova 1948: Mogoșanu – Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu – Albu, Asamoah (Blidar), Van Durmen (Sidibe) – Ondaan, Bălan (Marquet), Baeten (Raicea). Pe bancă: R. Popa – Paramatti, Gajic, Achim, V. Pop, Blidar, Raicea, Sidibe, Marquet.

Partida a fost arbitrată de Cătălin Popa (la centru) – Bogdan Gheorghe, Mihai Marica (tuşieri); Florin Andrei (rezervă). În ceea ce priveşte observatorii, aceştia au fost:  Laszlo Sajtos (FRF) şi Romulus Gabor (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

 

Galerie foto (55)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite