Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cristian Sălășan, consilier local PNL: „Drumul Lipova-Șiștarovăț-Cuveșdia-limită județ Timiș, o investiţie importantă pentru întreaga zonă”

Cristian Sălășan, consilier local PNL: „Drumul Lipova-Șiștarovăț-Cuveșdia-limită județ Timiș, o investiţie importantă pentru întreaga zonă”
Comentează 0

Contractul pentru una dintre cele mai așteptate investiții din județ, drumul județean Lipova-Șiștarovăț-Cuveșdia-limită județ Timiș, a fost semnat la Consiliul Județean Arad. Câștigătorul (Asocierea S.C. SYLC CON TRANS S.R.L. şi S.C. BAUPLANING S.R.L) va începe proiectarea, iar în primăvara anului 2022 va începe execuția propriu-zisă a lucrării. Tronsonul are lungimea totală de 22,1 kilometri. Cristian Sălășan, consilier local PNL, a subliniat importanța investiției pentru Lipova și întreaga zonă: „Mă bucură faptul că o investiție atât de importantă, de 37 milioane lei, în drumul județean Lipova-Șiștarovăț-Cuveșdia-limită județ Timiș, a început în mandatul meu de consilier județean și că, după o întârziere de 533 de zile cauzată de contestații, a fost semnat contractul de proiectare și execuție. Este un proiect de importanță majoră, care va contribui la dezvoltarea economică și turistică a acestei zone a județului Arad. Mulțumesc președintelui Consiliului Județean Arad, domnul Iustin Cionca, și domnului vicepreședinte Răzvan Cadar, pentru susținerea acestui proiect”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite