Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liberalul Cristian Ioan Sălăşan a fost validat consilier județean

Consiliul Județean Arad are, de astăzi, un nou membru în componența sa. Consilierul județean Cristian Ioan Sălăşan, reprezentant PNL, a depus jurământul și ocupă postul devenit vacant după eliberarea acestuia de către Claudia Boghicevici.

Liberalul Cristian Ioan Sălăşan a fost validat consilier județean
Comentează 0

Cristian Ioan Sălăşan ocupă funcția de șef Centru de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Cuveşdia din anul 2008, centru aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

De menționat că noul consilier liberal a fost desemnat să facă parte din Comisia de buget, finanţe, studii şi analize economico-financiare.

Consiliul Județean Arad a elaborat o strategie de dezvoltare a județului în domenii fundamentale precum sănătatea, infrastructura și asistența socială, iar rolul nostru de consilieri județeni este de a susține strategia președintelui CJA și de a o completa cu amendamente sau proiecte de hotărâri sectoriale. Vin de la Lipova, un oraș cu mare potențial, care din păcate nu este suficient pus în valoare. În calitate de consilier județean, îmi propun să contribui la dezvoltarea unui pol cultural la Lipova, care să insiste asupra istoriei bogate a orașului, a Cetății Șoimoș, a Basilicii Maria Radna, a Băilor Lipova”,  a declarat Cristian Sălăşan.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite