Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cosmin Mladin și Daniel Copil, arestați preventiv pentru 30 de zile. Copil a fost ridicat din Pecica iar Mladin e de negăsit / UPDATE: Cosmin Mladin este dat în urmărire națională

Cosmin Mladin și Daniel Copil, capii rețelei de contrabandă de ţigări din Arad au fost arestați pentru 30 de zile. Decizia a fost luată, astăzi, de Tribunalul Bucureşti. Daniel Copil a fost ridicat din Pecica și Mladin este din nou de negăsit. 

Cosmin Mladin și Daniel Copil, arestați preventiv pentru 30 de zile. Copil a fost ridicat din Pecica iar Mladin e de negăsit / UPDATE: Cosmin Mladin este dat în urmărire națională
Comentează 0

Update 1 Cosmin Mladin este dat în urmărire națională

Pe site-ul Poliției Române, s-a înregistrat alerta prin care Cosmin Mladin este dat în urmărire națională, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, contrabandă și spălare de bani. 


Potrivit IPJ Arad, polițiștii arădeni au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 26 iulie a.c., de magistrații Tribunalulului București, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Pecica, cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Acesta a fost depistat pe raza localității Pecica, urmând a fi preluat de polițiștii de investigații criminale în vederea punerii în aplicare a măsurilor dispuse de instanță.

În urmă cu aproape două săptămâni când procurorii DIICOT au făcut 157 de percheziții, Cosmin Mladin și Daniel Copil nu au fost găsiţi de poliţişti. În schimb şi-au făcut apariţia cu trei zile în urmă, la Tribunalul Bucureşti, când se judeca arestarea lor în lipsă.

Atunci judecătorul a amânat pronunţarea pentru astăzi.

Vineri, cei mai căutaţi contrabandişti din ţară au venit singuri în faţa instanţei. Liderul reţelei contrabandiştilor din Arad, Cosmin Mladin, şi unul din locotenenţii săi, Dani Copil, au apărut la tribunal în Bucureşti, unde magistraţii au discutat solicitarea prin care DIICOT cere arestarea lor.

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite