Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cosmeticele bio pentru bebeluși și copii – De ce este important să le folosim mai frecvent?

Copiii sunt cele mai de pret comori ale parintilor, insa acest lucru probabil ca nu mai reprezenta un secret pentru absolut nimeni. Copiii cresc foarte repede in primii ani de viata si reusesc de fiecare data, prin gesturi simple sa ne umple inima de bucurie.

Cosmeticele bio pentru bebeluși și copii – De ce este important să le folosim mai frecvent?
Comentează 1

Tot primii ani de viata sunt cei mai importanti pentru dezvoltarea celor mici, astfel ca in toata aceasta perioada, parintii ar trebui sa le acorde acestora toata atentia necesara, mai ales atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii. Dupa cum probabil bine stim, pielea este cel mai extins organ al corpului, astfel ca este si cea mai expusa la diverse substante chimice pe care le regasim in mai toate cosmeticele conventionale, dar si la numerosi radicali liberi. Pielea bebelusilor este mult mai sensibila decat cea a adultilor, fapt pentru care este important sa se incerce o limitare a utilizarii acestor produse in ingrijirea pielii celor mici.

Chiar daca pe piata exista numeroase produse cosmetice create special pentru ingrijirea bebelusilor, nu putine dintre acestea contin numeroase substante nocive care pot fi niste factori favorizanti pentru diverse alergii sau afectiuni de alta natura. In conditiile date, putem achizitiona cosmetice bio pentru bebelusi si copii care reprezinta una dintre alternativele cele mai bune si mai sanatoase pe care le avem atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii celor mici. Iata asadar cateva motive pentru care ar trebui sa acordam o mai mare atentie acestor produse atunci cand ingrijim pielea micutilor nostri.

 

Riscul aparitiei unor alergii este foarte mic.

Dat fiind faptul ca pielea celor mici este foarte sensibila in primii ani de viata, riscul aparitiei unor alergii este destul de crescut, mai ales in situatia in care utilizam produse cosmetice clasice care in genere sunt pline de substante nocive pentru sanatatea pielii celor mici. Produsele bio pentru ingrijirea bebelusilor in schimb nu au in componenta lor substante nocive avand in vedere ca acestea sunt create pe baza de plante, astfel ca riscul aparitiei unor alergii este aproape inexistent.

 

Le putem utiliza ori de cate ori este nevoie.

Avantajul major al acestor al acestor produse se datoreaza faptului ca sunt foarte prietenoase cu pielea bebelusilor gratie faptului ca nu au in componenta lor substante care pot dauna intr-un fel sau altul sanatatii pielii. Acest lucru inseamna ca toate aceste produse se pot utiliza ori de cate ori este nevoie, fara teama ca aceestea vor dauna pe termen lung sanatatii bebelusului, asa cum se intampla de cele mai multe ori in situatia produselor de ingrijire conventionale si pe care le regasim pretutindeni.

 

Ajuta la hidratarea si pastrarea sanatatii pielii bebelusilor.

Un lucru mai putin stiut despre produsele bio pentru ingrijirea bebelusilor este faptul ca acestea sunt deosebit de benefice pentru sanatatea pielii acestora. Cremele pe care le putem utiliza pentru ingrijirea acestora ofera o hidratare intensa, iar uleiurile pentru masaj nu doar ca ofera beneficii pielii, ci ii ajuta pe cei mici sa se relaxeze mult mai usor si sa se linisteasca atunci cand sunt foarte agitati.


Scrie un comentariu

trimite