Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CORADI Auto, un nou parc auto în Arad

CORADI Auto, un nou parc auto în Arad
Comentează 1

Dacă eşti în căutarea unei maşini, apelează cu încredere la cei de la CORADI Auto. În parcul auto deschis recent, poţi achiziţiona maşini la un preţ accesibil pentru orice buzunar. Maşinile, aduse din import, mai exact din Germania, au un preţ mediu de 4.000 respectiv 5.000 de euro, dar puteţi admira şi autovehicule sub un preţ de 3.000 de euro sau peste 6.000 de euro. Sunt maşini de buget, care au un consum redus, atât diesel şi benzină, cu motoare economice, astfel au o taxă mică, fabricate între anii 2002 - 2015. În momentul de faţă, în parcul CORADI Auto, se află un număr de 20 de maşini. În cazul în care nu găsiţi maşina mult dorită în parcul auto al celor de la CORADI Auto, aveţi varianta ca împreună cu consultantul de vânzări să căutaţi autovehiculul exact după preferinţele dumneavoastră, iar echipa se va ocupa de transportul ei din Germania şi de predarea acesteia. De asemenea, dacă achiziţionaţi maşina direct din parcul auto, aceştia oferă numere provizorii care sunt valabile timp de o lună, în caz contrar, aceştia livrează maşina chiar în faţa porţii, cu platforma, oriunde în vestul ţării. Echipa garantează pentru istoricul maşinilor cu care aceştia lucrează. 

Pentru finanţare, CORADI Auto acceptă următoarele metode de plată: cash (în limita legală), transfer bancar, dar şi prin RATE FIXE de la parteneri legali, bancari, cât şi parteneri non-bancari. 

Pe cei de la CORADI Auto îi puteţi găsi pe strada Ştefan cel Mare la nr. 58A (Aradul Nou, în zona gării), între orele 08:00 - 22:00 sau pe pagina lor de Facebook (https://www.facebook.com/coradi.auto/), dar şi pe pagina de Instagram (coradi_auto_rulate). 

Galerie foto (61)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite