Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ATENŢIE! Parcarea de pe strada Aviator Georgescu este rezervată pentru maşinile Primăriei; ce măsuri a luat Poliţia Locală

Parcarea de pe strada Aviator Georgescu, folosită multă vreme de şoferii care nu găseau în zona centrală a municipiului niciun loc să-şi lase maşina, este rezervată pentru autoveviculele Primăriei. Astfel, Poliţia Locală a început să ia măsuri pentru ca această reglementare să fie respectată.

ATENŢIE! Parcarea de pe strada Aviator Georgescu este rezervată pentru maşinile Primăriei; ce măsuri a luat Poliţia Locală
Comentează 1

„În cadrul măsurilor adoptate de Primăria Municipiului Arad în scopul eficientizării locurilor de parcare în zona din proximitatea Palatului Administrativ, Direcția Generală Poliția Locală Arad a procedat la eliberarea parcării de pe str. Aviator Georgescu de autovehiculele ce nu aparțin PMA. În zona respectivă, pe aleea de pe drumul de acces se găsește un indicator «oprirea interzisă», cu adiționalul «cu excepția autovehiculelor Primăriei Arad». La intrarea în parcarea împrejmuită de pe strada Aviator Georgescu se amplasează un indicator identic, având același panou adițional”, anunţă reprezentanţii Poliţiei Locale. Aceştia susţin că măsura permite relocarea mașinilor administrației locale pe strada menționată, eliberând perimetrul Palatului Administrativ de prezența propriilor autovehicule.

„Polițiștii locali vor continua verificările în zonă pentru a asigura atât respectarea normelor legale privind circulația și parcarea pe drumurile publice în municipiul Arad cât și utilizarea exclusiv de către administrație a parcării de pe str. Aviator Georgescu”, mai spun reprezentanţii instituţiei.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide