Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Contestație în anulare împotriva deciziei Tribunalului Olt care dă dreptate familiei Colțeu în dosarul Nadăș

Prefectura nu se dă bătută în dosarul Nadăș. Reprezentanții instituției au anunțat că săptămâna aceasta, Comisia Județeană de Fond Funciar Arad a hotărât să promoveze o cale extraordinară de atac împotriva deciziei civile nr. 7 din 5 februarie 2019 pronunțată de Tribunalul Olt, hotărâre judecătorească prin care a fost admis recursul declarat de Colțeu Mihai Alexandru și Colțeu Viorica împotriva Sentinței Civile nr. 857 din 10 septembrie 2018, pronunțată de Judecătoria Balș, în cazul Nadăș.

Contestație în anulare împotriva deciziei Tribunalului Olt care dă dreptate familiei Colțeu în dosarul Nadăș
Comentează 0

Calea aleasă este cea a contestației în anulare. „Totodată, Instituția Prefectului – Județul Arad a formulat la data de 12 februarie o cerere de repunere pe rol a cauzei care formează obiectul Dosarului nr. 1265/246/2017, înregistrat la Judecătoria Brașov.  În cadrul acestui litigiu, Comisia a solicitat revizuirea Sentinței civile 657/2006 a Judecătoriei Ineu, prin care familiei Colțeu i s-a restituit suprafața de 8742 hectare teren forestier în baza Certificatului de calitate de moștenitor nr. 5/2003, eliberat de B.N.P. Vlai Adrian, desființat prin hotărâre definitivă de către Curtea de Apel Timișoara, Secția Penală, ca urmare a constatării de asemenea definitive a falsului acestui certificat”, susțin reprezentanții Prefecturii. 

În aceste condiții, prefectul Florentina Horgea declară: „Vom efectua toate demersurile juridice necesare și legale pentru a obține revizuirea sentinței Judecătoriei Ineu în cazul Nadăș, în contextul desființării definitive a certificatului de calitate de moștenitor care a fost hotărâtor în pronunțarea acelei sentințe.”

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite