Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean a aprobat returnarea banilor europeni cheltuiți pentru Ambulatoriul Spitalului Județean

Consilierii judeţeni au decis, în prima şedinţă ordinară din acest mandat, aprobarea restituirii sumei de 7.485.781 lei Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în urma rezilierii contractului de finanţare pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean.

Consiliul Județean a aprobat returnarea banilor europeni cheltuiți pentru Ambulatoriul Spitalului Județean
Comentează 0

„Am fost obligaţi să restituim această sumă, dar Consiliul Judeţean Arad a depus plângere prealabilă împotriva Deciziei nr. 60/07.06.2016 şi va ataca decizia şi la instanţele competente. Restituirea banilor reprezintă soluţia cea mai puţin costisitoare. Dacă nu am fi efectuat plata, riscam inclusiv penalităţi la această sumă”, a declarat Gabriela Chiricheu, directorul Direcţiei Programe de Dezvoltare.

Ordinea de zi a ședinței consilierilor județeni a cuprins și proiectul de modificare a organigramei, a statului de funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare pentru Aeroportul Arad, care au intrat în vigoare astăzi. Modificările au fost propuse în urma auditului efectuat de Autoritatea Aeronautică Civilă Română în perioada 30.05.-03.06.2016, pentru îndeplinirea cerinţelor de conformitate în vederea obţinerii certificatului de autorizare european conform Regulamentului CE nr. 139/2014.

Numărul de posturi a rămas neschimbat la aeroport, dar sunt cu două posturi de conducere mai puţin, care au devenit posturi de execuţie (66, din care 58 posturi de execuţie şi opt posturi de conducere).

CITEȘTE ȘI: Județul Arad RESTITUIE fondurile europene cheltuite pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite