Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consilierii judeţeni au votat pentru modificarea parteneriatului pentru construirea Centurii de Sud-Est

Consiliul Județean Arad și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au semnat în primăvară un parteneriat pentru construirea Centurii de sud-est a municipiului. Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean, s-a votat modificarea acestui parteneriat pentru a corespunde noilor reglementări legislative.

Consilierii judeţeni au votat pentru modificarea parteneriatului pentru construirea Centurii de Sud-Est
Comentează 0

Proiectul prevede construirea unei șosele cu două benzi, cu o lungime de circa 11 km, inclusiv un pod peste Mureș și un pasaj peste calea ferată. Costurile estimate se ridică la 245 de milioane de lei. Prin adoptarea acestei hotărâri, se va putea obține finanțare din fondurile alocate în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020.

„Am modificat parteneriatul cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru construirea Centurii de Sud-Est a municipiului. Este o ajustare a parteneriatului inițial, pentru a ne conforma noilor prevederi legislative. Proiectul se află în faza avizărilor guvernamentale, iar după obținerea acestora vom trece la elaborarea proiectului tehnic”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite