Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patru obiective din municipiu vor fi renovate de CJA în parteneriat cu mediul economic și societatea civilă

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, și vicepreședintele Sergiu Bîlcea au prezentat astăzi patru proiecte noi, care au ca scop înfrumusețarea unor obiective din municipiul Arad. Evenimentul a avut loc în Parcul Bujor Buda, recent amenajat de Consiliul Județean Arad, cu sprijinul Asociației Rubio Pro Copilărie, Pro Viaţă și companiei Aptiv.

Patru obiective din municipiu vor fi renovate de CJA în parteneriat cu mediul economic și societatea civilă
Comentează 0

„Pregătim renovarea, restaurarea sau, după caz, reabilitarea unor elemente emblematice pentru spațiul urban arădean: poarta cu păuni (de pe Bulevardul Revoluției nr. 86), esplanada din Parcul Eminescu, scuarul de la baza podului Decebal, zona din fața magazinului Ziridava.  Este vorba despre o ințiativă a administrației arădene, în care Consiliul Județean Arad si Primăria Municipiului trebuie să colaboreze cu societatea civilă, mediul de afaceri și persoane fizice care își doresc să se implice la modul concret. Așa cum am arătat că printr-un parteneriat cu societatea civilă se pot construi lucruri extraordinare în sistemul medical, acum ne orientăm și spre anumite elemente care dau culoare spațiului urban arădean. Adunăm din nou comunitatea în jurul nostru, să construim împreună Aradul în care fiecăruia îi face plăcere să trăiască”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Președintele Iustin Cionca și vicepreședintele Sergiu Bîlcea au lansat public invitația partenerilor din societatea civilă şi din mediul economic de a participa la punerea în valoare a acestor elemente emblematice ale Aradului.

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite