Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când vor fi învestiți noii consilieri județeni / UPDATE: Ludovic Orban invitat la Arad

Noii consilieri județeni vor fi învestiți sâmbătă. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Iustin Cionca, președintele în funcție, dar și președintele ales al Consiliului Județean Arad.

Când vor fi învestiți noii consilieri județeni / UPDATE: Ludovic Orban invitat la Arad
Comentează 0

Update 1 Ludovic Orban invitat la Arad

Constituirea noului Consiliu Județean va avea loc sâmbătă, la ora 14.

Președintele ales al Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, l-a invitat să participe și pe premierul României, Ludovic Orban. Evenimentul va avea loc în sala Consiliului Județean, cu participarea a 25 dintre cei 33 de consilieri aleși. Ceilalți s-au retras de pe listă (inclusiv Iustin Cionca, pentru că a fost ales președinte), urmând ca supleanții lor să fie investiți în ședința următoare.


De menționat că la prima ședință vor participa numai 25 dintre cei 33 de consilieri aleși. „Sâmbătă investim noua componență a Consiliului Județean Arad! La prima ședință vor participa 25 din cei 33 de consilieri, ceilalți retrăgându-se de pe listă, din diferite considerente. Și eu m-am retras, fiindcă am câștigat al doilea mandat în fruntea Consiliului Județean. Sper să vă pot da o veste bună cu privire la invitatul de onoare de la ceremonia de investire, apteptăm ultima confirmare de la București!”, a scris Iustin Cionca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite