Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Condusă de pesedistul Ciolacu, Camera Deputaților a adoptat tacit autonomia Ținutului Secuiesc

O propunere legislativă privind acordarea statutului de autonomie Ţinutului Secuiesc a fost adoptată tacit de Camera Deputaţilor săptămâna trecută. Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, proiectul a fost deja transmis la Senat, cameră decizională, pe 23 aprilie, scrie newstrack.ro.
Condusă de pesedistul Ciolacu, Camera Deputaților a adoptat tacit autonomia Ținutului Secuiesc
Comentează 0

Data la care s-a împlinit termenul constituțional pentru dezbatere și vot a fost 25 martie 2020, iar consultarea publică ar fi putut avea loc până la 7 februarie, dar Marcel Ciolacu, alături de Tăriceanu și Ponta au fost prea ocupați să profite de criza coronavirusului ca să treacă prin parlament acte noprmative populiste, care să le aducă lor capital politic pe spinarea altora, mai scrie sursa citată.

Proiectul a primit aviz negativ de la Consiliul Legislativ, dar și de la Consiliul Economic și Social și un punct de vedere negativ de la Guvern. Cu toate acestea, proiectul a fost adoptat în 23 aprilie, ca urmare a depășirii termenului de 45 de zile în care putea fi supus la vot.

Intrați aici pentru detalii: https://newstrack.ro/alerta-sub-conducerea-lui-ciolacu-deputatii-au-adoptat-tacit-autonomia-maghiara-a-tinutului-secuiesc/

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite