Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concursuri, muzică și spectacol de teatru, de Ziua Familiei

Concursuri, muzică și spectacol de teatru, de Ziua Familiei
Comentează 0

A III a ediţie a acţiunii “Ziua familiei” se va desfăşura duminică, 15 mai, începând cu ora 15.00, în Parcul Aventura Voincilor (lângă biserica Maranata), în organizarea Centrului Municipal de Cultură, cu sprijinul Primăriei Arad.

Ziua Familiei este o sărbătoare a comunităţii, iar participanţii sunt invitaţi să se alăture acestui moment. Astfel, vineri, 15 mai, începând cu ora 15.00, timp de  șase ore, în parc vor fi organizate diverse activități dedicate familiei.

Familiile arădenilor au ocazia să ia parte la derularea acestui eveniment, participând la concursurile care vor fi organizate:  alergarea în saci, badminton şi baschet (streetball), mini-fotbal, golf, desene pe asfalt, concurs îndemânare role.  Organizatorii au pregătit premii surpriză pentru cei care se vor înscrie la aceste întreceri sportive.

De asemenea, vor fi amenajate ateliere de creaţie – realizare accesorii decorative, ateliere de colaj, ateliere baloane modelabile, realizare spectacole interactive pentru copii.

Printre invitaţii care vor urca pe scena amenajată în parc se numără elevii Liceului Artă Sabin Dragoi, Palatul Copiilor. De asemenea, actorii Teatrului de Marionete din Arad vor urca pe scenă pentru un spectacol de teatru interactiv.

9 mai 2016

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite