Vremea Romania, Arad 15°C

Stiri Arad

Concertele Manowar de la Cluj și București au fost anulate. Organizatorul, acuzat de nerespectarea contractelor

Concertele trupei americane de power-metal Manowar de la Cluj și București au fost anulate pe motiv de nerespectare a contractelor de către organizatorul Project Events Bucureşti SRL. Mai precis, se pare că acesta nu a achitat avansul pentru aceste concerte. Evenimentul de la Cluj, parte a turneului mondial Gods an King World Tour 2016 era programat pentru 19 februarie.

Concertele Manowar de la Cluj și București au fost anulate. Organizatorul, acuzat de nerespectarea contractelor
Comentează 2

„Concertele din România oficial anulate

Cu mult regret suntem nevoiţi să anunţăm că cele două concerte anunțate, programate să aibă loc în Cluj-Napoca şi Bucureşti (pe 19 februarie și, respectiv, 21, 2016) sunt în mod oficial anulate din cauza neplăţii trupei convenite prin contractul de promotor.

În timp ce Manowar face mereu tot posibilul pentru a participa la cererea fanilor să concerteze în oraşele lor, este imposibil ca trupa să aducă astfel de producţii masive fără un partener de încredere în ţara lor, care respectă angajamentele contractuale financiare.

Noi îi îndemnăm pe toţi fanii care au cumpărat bilete pentru cele două spectacole să contacteze imediat punctul original de achiziție pentru a obţine o rambursare completă. Promotorul evenimentelor, s.c. Project Events SRL Bucureşti poate fi, de asemenea, contactat pentru restituiri la telefon (031-4329187) sau pe site-ul (http://www.projectevents.ro/contact).

Toate celelalte concerte din turneul mondial Gods And Kings World Tour 2016 vor avea loc la data programată.

Pentru lista completă a concertelor si bilete accesaţi http://www.manowar.com/tour.

sursa: voceatransilvaniei.ro

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite