Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Competiția „3 pentru Arad” mai oferă o surpriză: o profesoară din Scoția și-a depus proiectul

Competiția „3 pentru Arad” mai oferă o surpriză: o profesoară din Scoția și-a depus proiectul
Comentează 0

Competiția „3 pentru Arad” a depășit granițele țării și, după depunerea proiectelor de către trei studenți italieni, a venit rândul unei profesoare din Scoția să intre în competiție.

                „Competiția «3 pentru Arad» a devenit una dinamică, depășind nu doar granițele județului, ci și granițele țării. Până ieri, în competiție s-au înscris 17 cetățeni, dintre care trei tineri italieni, studenți ai Universității Vasile Goldiș. Ieri am avut parte de o nouă surpriză plăcută, când Kathryn Ann Cloke, o profesoară din Scoția care are o strânsă legătură cu o asociației din Arad, și-a depus proiectul în competiția «3 pentru Arad»”, a declarat Gheorghe Falcă.

                „Proiectul meu se numește «Un loc pentru toți» și își propune extinderea unui proiect care deja exista, însă exista la o scară mică. Acest proiect oferă oamenilor de toate vârstele, care nu au un adăpost sau care trăiesc în condiții defavorizate, un loc unde primesc o masă caldă, consiliere în diferite domenii – de la consiliere psihologică la consiliere în domeniul sănătății sau al igienei. Va fi un loc unde să poată socializa și să se simtă ca acasă”, a spus Kathryn Ann Cloke.

                Numărul cetățenilor care și-au depus proiecte în cadrul competiției „3 pentru Arad” a ajuns la 18. Reamintim că trei dintre cei 18 participanți vor fi selectați și se vor regăsi pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite