Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul - sub cod galben de vijelii și intensificări ale vântului

Vântul care s-a făcut simțit în ultimele zile se va intensifica, în această seară, când jumătate din țarî va intra sub cod galben de vijelii.

Aradul - sub cod galben de vijelii și intensificări ale vântului
Comentează 0

Astfel, de luni seara, de la ora 20 şi până marţi la ora 8, jumătate de ţară intră sub cod galben de vijelii şi instensificări ale vântului. În intervalul menționat vântul se va intensifica treptat în Banat, Crișana, Oltenia, jumătatea vestică a Transilvaniei și în Maramureș, cu viteze de 55...65 km/h și pe arii restrânse 70 km/h, iar în a doua parte a nopții va avea aspect de vijelie. În Carpații Occidentali și în Carpații Meridionali, la altitudini mari, rafalele vor depăși 100...110 km/h, scrie realitatea.net.

Iar marţi, începând cu ora ora 8 şi până la ora 22, intră în vigoare un nou cod galben de vânt şi vijelii. Fenomene vizate: intensificări ale vântului, vijelii. Pe parcursul zilei de marți (2 aprilie) vântul va avea intensificări susținute în toată țara, cu viteze de 55...65 km/h, iar local de 70...80 km/h. Pe alocuri se vor semnala vijelii. În zona montană înaltă, rafalele vor depăși 90...110 km/h. În zona montană înaltă, în general la altitudini de peste 1600 m se vor semnala precipitații mixte, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se vor acumula cantități de apă de 10...20 l/mp.

Intrați AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite